Vaarbewijs vrij
Direct aan open vaarwater
Aan Nationaal Park de Alde Feanen
Ruime keus boten

Bedrijfsuitje Friesland? Watersportbedrijf ANJA

Met je medewerkers buiten werktijd genieten van elkaars gezelschap tijdens een bedrijfsuitje? Daarvoor ben je bij Watersportbedrijf ANJA aan het juiste adres. Hier heb je de gelegenheid en tijd elkaar in een andere omgeving te zien. Niet de uitvoerende werkzaamheden, maar de vriendschappelijke relaties en teambuilding hebben vandaag prioriteit.

Zijn jullie klaar voor een uniek bedrijfsuitje in Friesland? Bekijk onze mogelijkheden voor zowel ontspannen als interactieve activiteiten die de onderlinge samenwerking op de werkvloer kunnen versterken.

Mogelijkheden voor het huren van een boot

Ontdek onze gevarieerde vloot!

Wil je je medewerkers meenemen tijdens een dag ontspanning op het water? Het bedrijfsuitje in Friesland begint in de havens van Grou. We hebben een uitgebreide vloot klaarliggen met comfortabele sloepen die je meevoeren over de prachtige Friese wateren. De sloepen zijn van alle gemakken voorzien om een gezelschap van 5 tot 16 personen mee te kunnen nemen. Met de (elektrische) motoraandrijving bepaal je de snelheid en leg je een van de prachtige vaarroutes af die we voor je beschikbaar stellen. Grotere sloep gezocht? We hebben ook de beschikking over een sloep die tot 60 personen mee kan nemen.

Wil je liever op een sportieve manier het de Friese Meren verkennen dan heb je ook de mogelijkheid op een zeilboot te stappen, de zeilen te hijsen en het open water op te gaan voor een sportieve zeildag. Wanneer je zelf niet kunt zeilen dan hebben wij schippers beschikbaar die je mee het water op nemen

Bedrijfsuitje Friesland sloep boot

Andere mogelijkheden voor een bedrijfsuitje

Het water op, genieten van de prachtige omgeving en tijd voor collega’s - onze sloepen en zeilboten zijn ideale ingrediënten voor een bedrijfsuitje in Friesland. We heten je team van harte welkom in onze haven om je vervolgens op een van onze vaartuigen het water op te sturen voor optimale ontspanning. 

Naast het huren van een van onze sloepen of zeilboten, bieden we ook de mogelijkheid een groepsevenement te organiseren waarbij we je helpen een leuk en interactief programma samen te stellen. We hebben de materialen, plek en ideeën om voor groepen van 15 tot 150 personen een interactief en sportief bedrijfsuitje in Friesland te organiseren.

sportief bedrijfsuitje friesland

Naast bovenstaande bedrijfsuitjes bieden wij nog veel meer groepsevenementen aan.

Met je collega’s op natuurexpeditie

Door het Nationaal Park De Alde Feanen

Heel graag wijzen we je op unieke natuurlandschappen die je vanuit Grou snel kunt bereiken. Ga je met je collega’s het water op, dan raden we je aan samen een bezoek te brengen aan het Nationaal Park de Alde Feanen.

De natuurliefhebbers onder de collega’s zullen hun ogen uitkijken over de unieke veelzijdigheid van de flora en fauna die je vanaf het water kunt zien. Ook de rest van het team zal tijdens de boottocht heerlijk genieten van de rust, natuur en uiteraard van elkaars gezelschap.

Bedrijfsuitje in Friesland bij Watersportbedrijf ANJA

Een bedrijfsuitje dat anders is dan anders? Kom daarvoor naar Watersportbedrijf ANJA waar we graag meedenken bij het invullen van een bedrijfsuitje in Friesland. Je vindt hier alles wat nodig is om zowel aan land als op het water te genieten van een ontspannen, interactieve of juist sportieve dag. Boek je reservering online, dan heten we jou en je team graag welkom in onze haven in Grou. Meer weten over de mogelijkheden? Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. 

Jarenlange ervaring, gecombineerd met vakmanschap
Uitstekende service
Prima onderhouden vloot
Uitgebreide instructie
Zwemvesten beschikbaar