Vaarbewijs vrij
Direct aan open vaarwater
Mooi-weer-garantie
Aan Nationaal Park de Alde Feanen
Ruime keus boten

Elektrische boot huren Friesland? Watersportbedrijf ANJA

Wordt er mooi weer voorspeld en wil je met je gezin of vrienden een heerlijke dag beleven? Ga het water op en kom erachter hoeveel vrijheid je voelt wanneer je je door de stroming laat meevoeren. Dat niet alleen, het perspectief vanaf het water zorgt ervoor dat je de omgeving op een heel andere manier in je opneemt. Bij Watersportbedrijf ANJA hebben we niet over zomaar een omgeving. Kom bij ons om een elektrische boot te huren en Friesland op een unieke manier te ontdekken.

Onze elektrische boten

2 Fluisterstille elektrische sloepen

Kijk je uit naar een dag optimale ontspanning met het water, het aangename weer en de Friese omgeving als onmisbare ingrediënten? Met een gezelschap van maximaal 8 personen kun je op een van onze elektrische boten een heerlijke tijd beleven. Het voordeel van de elektrische boten is dat de aandrijving geruisloos is terwijl je over het water vaart.

Naast het huren van een elektrische boot kun je Friesland ook ontdekken vanaf een open zeilboot. We geven je heldere instructies mee die je helpen de zeilboot te besturen, zodat je de windkracht zijn werk laat doen. Overigens hebben we in onze vloot een aantal luxe zeiljachten met plek voor overnachting, zodat je er een meerdaagse tocht van kunt maken.

Elektrische boten in onze huurvloot:

Een dag varen met Watersportbedrijf ANJA

Een dag ultieme ontspanning op het water begint bij Watersportbedrijf ANJA. We zijn een enthousiast team dat je graag verwelkomt in onze haven in Grou. We kennen de omgeving goed, dus we kunnen je uitgebreid vertellen welke routes je naar wens kunt afleggen.

Wil je een elektrische boot huren om Friesland vanaf het water te ontdekken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. En niet alleen voor een ontspannen tocht over het water. Ook als je met je gezelschap een interactieve of sportieve activiteit wilt doen, kun je deelnemen aan een van onze groepsevenementen. Ben je met een groep tussen de 15 en 150 personen, dan kunnen we diverse activiteiten samenstellen die zich op en rond het water afspelen.

De Friese omgeving vanaf het water

Geniet in alle rust van het prachtige Friesland

Wat ons betreft heeft Friesland zoveel moois te bieden aan de duizenden bezoekers die jaarlijks in onze waterrijke provincie komen. Vooral vanaf het water is de schoonheid van de Friese natuur heel bijzonder. We raden je graag aan om vanuit onze haven in Grou richting het Nationaal Park de Alde Feanen te varen. Je komt dan in een prachtig gebied uit waar van alles te leren en te ontdekken valt over de veelzijdige flora en fauna.

Zowel de natuur als cultuur in Friesland zijn uniek te noemen. Daarom hebben we ook een paar vaarroutes voor je uitgestippeld die je naar diverse prachtige steden in de provincie voeren. Door bij ons een elektrische boot te huren kun je Friesland op allerlei manieren beter leren kennen.

Elektrische boot huren in Friesland bij Watersportbedrijf ANJA

Beleef een onvergetelijke dag samen met je gezin of vrienden terwijl je je vanaf het water laat omgeven door de prachtige Friese natuur. De elektrische boten in onze vloot liggen klaar, zodat je zonder problemen direct vanaf onze haven het water op kunt. Neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden en om een elektrische boot te huren en Friesland in te gaan. Maak bovendien gebruik van onze mooi-weer-garantie, zodat je bij ongunstige weersvoorspellingen gemakkelijk kunt omboeken. 

Jarenlange ervaring, gecombineerd met vakmanschap
Uitstekende service
Prima onderhouden vloot
Uitgebreide instructie
Zwemvesten beschikbaar