Geen vaarbewijs nodig
Direct aan open vaarwater
Mooi-weer-garantie
Aan Nationaal Park de Alde Feanen
Ruime keus boten

Zeiljacht huren in Friesland

Kijk je uit naar een of meer ontspannen dagen op het water waarbij de zon hoog aan de hemel staat en een zacht briesje voor aangename verkoeling zorgt? Met je gezin of vrienden geniet je van een gezellige tijd terwijl je door het unieke Friese landschap vaart. Een zeiljacht huren in Friesland doe je bij Watersportbedrijf ANJA in Grou. Ontdek hier welke luxe uitgevoerde zeiljachten we beschikbaar hebben en hoe we je kunnen helpen een onvergetelijke dag of vakantie op het water te beleven.

Onze open zeiljachten:

De zeiljachten in onze vloot

Geniet op onze comfortabele Maxus 21 of 24 van het prachtige Friesland

Om samen met je gezelschap een heerlijke tijd op het water door te brengen, huur je een van onze comfortabele zeiljachten. Deze zeiljachten hebben alles wat nodig is om met de wind in de zeilen over het water te gaan en zijn volledig ingericht om op te leven en te overnachten. Voorzien van alle facilitaire benodigdheden als een keuken en toilet kunnen jij en je gezin heerlijk vertoeven op de Maxus 21 of de Maxus 24 die slaapplek hebben voor respectievelijk 4 of 6 personen.

Zie je al voor je dat je een geweldige vakantie beleeft op het zeiljacht die je kunt huren in Friesland? Na een goede nachtrust waarbij je door het deinende water in slaap viel, loop je naar het bovendek om je klaar te maken voor een nieuwe zeildag. Onze zeiljachten zijn compleet uitgerust met de instrumenten die nodig zijn voor een veilige en sportieve zeiltocht.

Zeiljacht huren Friesland Grou

Huren bij Watersportbedrijf ANJA

Perfect voor een ontspannen zeilvakantie op de Friese wateren

Bij Watersportbedrijf ANJA gunnen we onze klanten een ontspannen tijd op het water. Op en rondom het water voel je je haast een ander mens. Met de prachtige Friese omgeving om je heen en het stromende water onder je laat je het leven van alledag aan land en kun je optimaal genieten. Met onze zeiljachten dragen we er graag aan bij dat je op deze manier een ultieme vakantie beleeft.

Wil je minimaal een paar dagen het water opgaan, dan kun je ervoor kiezen een zeiljacht te huren in Friesland. Liever een dag van deze mogelijkheid gebruikmaken? Stap dan op onze open zeilboot die je over de Friese wateren brengt. Met een select gezelschap familie, vrienden of collega’s kun je genieten van de prachtige natuur. En is er onverhoopt slecht weer voorspeld, dan heb je de mogelijkheid de huurovereenkomst om te zetten volgens de mooi-weer-garantie.

Zeiljachten Friesland Maxus 24

De Friese wateren ontdekken

Friesland is een bijzondere provincie die alom bekendstaat om de waterrijke natuur. Prachtige landschappen wisselen zich af met de Friese meren waar met name in de zomerseizoenen tal van zeiljachten de horizon sieren. Vanaf onze haven in Grou brengen we je graag in aanraking met de wateren en prachtige natuur die Friesland te bieden heeft. We liggen dan ook vlakbij de Alde Feanen, een Nationaal Park waar je onder de indruk raakt van de variatie aan flora en fauna.

We liggen aan het Pikmeer waar vanaf je kunt varen om de Alde Feanen te bereiken. Je kunt er ook voor kiezen de zeilen te hijsen richting een van de Friese steden die aan je vaarroute liggen. Vaar bijvoorbeeld naar Sneek om na een heerlijke zeiltocht op het open water aan te meren voor een drankje op het terras. We laten je graag zien welke prachtige vaarroutes je kunt afleggen wanneer je een zeiljacht gaat huren in Friesland.

Zeiljacht huren bij Watersportbedrijf ANJA

Wil je er een paar dagen op uit en een zeiljacht huren in Friesland? Begin je zeilvakantie bij Watersportbedrijf ANJA waar we klaarstaan om je te helpen aan een onvergetelijke tijd op het water. Informeer naar de mogelijkheden om een zeiljacht te huren op de door jou gewenste dagen. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. We nodigen je graag uit in onze havens waar de zeiljachten klaarliggen.

  • Jarenlange ervaring, gecombineerd met vakmanschap
  • Uitstekende service
  • Prima onderhouden vloot
  • Uitgebreide instructie
  • Zwemvesten beschikbaar