Vaarbewijs vrij
Direct aan open vaarwater
Mooi-weer-garantie
Aan Nationaal Park de Alde Feanen
Ruime keus boten

Elektrische sloep huren Friesland? Watersportbedrijf ANJA

Kijk je ernaar uit om met je gezin of met een groep vrienden je vrije dag op het water te benutten? Genieten van een aangename temperatuur, een hapje en een drankje en natuurlijk het kabbelende water onder je, daarmee zijn alle ingrediënten aanwezig voor ultieme ontspanning. Vooral als je je dag in het prachtige Friesland beleeft. Wil je een elektrische sloep huren om Friesland al varend te ontdekken? Hier ben je aan het juiste adres.

Een dagje weg op een elektrische sloep

Kom volledig tot rust in een prachtige omgeving

Een dag in de buitenlucht en te midden van een prachtige natuurrijke omgeving wordt nog beter als je op het water bent. Maak gebruik van een van onze elektrische sloepen die klaarliggen om jou en je gezelschap een heerlijke dag te bezorgen. Er is ruimte voor maximaal 8 personen en onze sloepen zijn volledig uitgerust met alles dat je nodig hebt. Bovendien zijn deze sloepen fluisterstil, zodat je in alle rust van de omgeving kunt genieten.

Je kunt er bij ons voor kiezen een elektrische sloep te huren en Friesland in te gaan. Ga je liever voor een actieve zeiltocht, bekijk dan onze mogelijkheden een luxe zeiljacht of een open zeilboot te huren. Informeer gerust naar wat we in onze vloot beschikbaar hebben om jou een onvergetelijke dag te bieden.

Elektrische sloepen in onze huurvloot:

Over Watersportbedrijf ANJA

We hebben een grote vloot aan prachtige sloepen die je kunt huren. Kom je bij ons langs, dan kun je nagenoeg meteen instappen en uitvaren. Uiteraard geven we je eerst een uitgebreide instructie, zodat je op een veilige en verantwoorde manier het water op kunt. Vertrek je eenmaal vanuit onze haven in Grou, dan ben je meteen op open water met toegang tot diverse prachtige plekken.

Naast de mogelijkheid om een elektrische sloep bij ons te huren en Friesland in te gaan, kun je er ook voor kiezen deel te nemen aan een van onze groepsevenementen. Voor gezelschappen tussen de 15 en 150 personen kunnen we leuke activiteiten samenstellen die zich op en rondom het water plaatsvinden.

Genieten van de Friese omgeving

Met behulp van onze verschillende vaarroutes

Maak je van de gelegenheid gebruik bij ons een elektrische sloep te huren om Friesland vanaf het water te ontdekken? Dan laten we je graag zien welke vaarroutes je kunt afleggen. Een plek die we je niet willen onthouden is het Nationaal Park de Alde Feanen. Erg dichtbij onze haven bevindt zich dit prachtige natuurgebied waar je niet uitgekeken raakt op de grote diversiteit aan flora en fauna. Een absolute aanrader voor de natuurliefhebber.

Ook voor bezoekers die graag culturele plekken in Friesland bezoeken, hebben we mooie vaarroutes uitgestippeld. Deze brengen je naar prachtige steden als Sneek en Leeuwarden waar je je sloep kunt aanmeren voor een culturele tussenstop.

Elektrische sloep huren in Friesland bij Watersportbedrijf ANJA

Wil je de Friese omgeving vanaf het water leren kennen? Begin dan in onze haven in Grou waar je een elektrische sloep kunt huren om Friesland in te gaan. We kennen de provincie goed, dus vertellen je graag waar je allemaal heen kunt varen. En wordt er op de betreffende dag net geen mooi weer voorspeld? Dan heb je met onze mooi-weer-garantie de mogelijkheid je reservering eenvoudig om te boeken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en maak je klaar voor een heerlijke dag op het Friese water.

Jarenlange ervaring, gecombineerd met vakmanschap
Uitstekende service
Prima onderhouden vloot
Uitgebreide instructie
Zwemvesten beschikbaar