Vaarbewijs vrij
Direct aan open vaarwater
Mooi-weer-garantie
Aan Nationaal Park de Alde Feanen
Ruime keus boten

Personeelsuitje Friesland? Watersportbedrijf ANJA

Met regelmaat een uitje organiseren voor je personeel? Je merkt dat de tijd die je als team samen doorbrengt, bijdraagt aan betere onderlinge relaties en een sterker teamgevoel. Reden genoeg om dat vast te houden en je medewerkers wederom te verrassen met een uitje. Deze keer een ontspannen of sportief personeelsuitje in Friesland, en wel op de Friese wateren? Bij Watersportbedrijf ANJA heten we je graag van harte welkom en bieden we de mogelijkheid een dag te varen op een van onze sloepen en zeilboten.

Een van onze vaartuigen huren?

Ontdek onze gevarieerde vloot!

Wil je een personeelsuitje in Friesland organiseren, dan kan al snel het idee ontstaan het water op te gaan. Dit is toch iets wat bij Friesland hoort. De Friese wateren zijn als het ware de essentie van de provincie en vormen zeker in de zomermaanden de belangrijkste trekpleister. Niet alleen voor vakantiegangers, maar juist ook voor groepsuitjes die je met familie, vrienden en met je personeel doet.

Daarom bevelen we je graag aan om op een van onze vaartuigen het water op te gaan en de pracht van Friesland vanaf het water te ontdekken. Huur samen met je collega’s een van onze comfortabele sloepen met ruimte voor 5 tot 16 personen. Wil je op een sportievere manier over het water dan is er ook de mogelijkheid om een zeiltocht te maken op een van onze volledig uitgeruste zeilboten.

Personeelsuitje Friesland sloep

Personeelsuitje aan land of op het water?

Samen met je personeel het water op om te genieten van de Friese omgeving? Met onze uitgebreide vloot en diverse vaarroutes die we beschikbaar stellen, geven we je graag de mogelijkheid een personeelsuitje op het water in Friesland te beleven. Terwijl je het water onder je voelt stromen, heb je alle gelegenheid om als collega’s een gezellige en ontspannen tijd te hebben.

Wil je het liever sportiever aanpakken en je personeel uitdagen voor een interactieve activiteit? Vanuit onze haven in Grou kun je het water opgaan. Daarnaast hebben we verschillende groepsevenementen waarmee je op en rondom het water een leuk programma samenstelt. We denken hierin graag met je mee en hebben de ruimte en mogelijkheden beschikbaar voor een sportief personeelsuitje voor 15 tot 150 personen.

 

Personeelsuitje aan land op water

Naast bovenstaande personeelsuitjes bieden wij nog veel meer groepsevenementen aan.

De prachtige natuur van Friesland

Met Nationaal Park De Alde Feanen als hoogtepunt

Het absolute hoogtepunt waar je tijdens het personeelsuitje in Friesland van kunt genieten, is wat ons betreft de prachtige natuur die op kleine afstand van onze haven te bereiken is. We willen het je niet onthouden en wijzen je daarom graag op het Nationaal Park de Alde Feanen. Wil je een onvergetelijke vaartocht maken samen met je collega’s, stap dan in een van onze vaartuigen die je meevoert naar een stuk authentieke en veelzijdige flora en fauna. Je waant je in een andere wereld, en dat op steenworp afstand van onze haven.

Personeelsuitje in Friesland bij Watersportbedrijf ANJA

Klaar voor een ontspannen en gezellig personeelsuitje in Friesland? Kies ervoor het water op te gaan en samen met je medewerkers te genieten van een prachtig natuurrijke omgeving onder een aangename zomerzon. Heb je nog vragen over onze vaartuigen en wat nodig is om een reservering te doen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We heten je hele team graag welkom in onze haven in Grou.

Jarenlange ervaring, gecombineerd met vakmanschap
Uitstekende service
Prima onderhouden vloot
Uitgebreide instructie
Zwemvesten beschikbaar