Vaarbewijs vrij
Direct aan open vaarwater
Mooi-weer-garantie
Aan Nationaal Park de Alde Feanen
Ruime keus boten

Sloepentocht Friesland? Watersportbedrijf ANJA

Kijk je ernaar uit om op een zonnige dag met een select gezelschap te genieten van een tocht op het water? Voor een optimale sloepentocht in Friesland ben je welkom bij Watersportbedrijf ANJA in Grou. Hier ligt een grote vloot met sloepen klaar om verhuurd te worden. Voor de fanatiekelingen bieden wij daarnaast een speciale GPS sloepentocht door het Nationaal Park de Alde Feanen aan. Klik op onderstaande knop voor meer informatie of lees verder op deze pagina om meer te weten te komen over een sloepentocht in Friesland bij Watersportbedrijf ANJA. Hoe dan ook, een ontspannen dag op het Friese water begint in onze haven.

Onze vloot met diverse sloepen

Voor jullie eigen sloepentocht

Wil je een sloepentocht in Friesland maken met als doel optimaal te genieten van ontspanning op het water? Ervaar samen met je vrienden, familie of collega’s hoe het varen je de vrijheid geeft die je aan land niet voelt. Bij Watersportbedrijf ANJA maken we de tocht op het water graag compleet met een van onze comfortabele sloepen die je kunt huren.

We hebben een grote vloot aan sloepen die geschikt zijn voor een gezelschap van 5 tot 16 personen. Met onze heldere instructies kun je verantwoord varen zonder dat je een vaarbewijs nodig hebt. Eenmaal op het water kun je heerlijk genieten van een luxe uitgevoerde sloep die van alle gemakken is voorzien, van de unieke Friese omgeving en van een aangename zon aan de hemel. Zien de weersvoorspellingen er toch minder gunstig uit, dan zet je de boeking eenvoudig om met onze mooi-weer-garantie. Zo weet je zeker dat de sloepentocht in Friesland plaatsvindt op een mooie, warme dag. 

GPS Sloepentocht Friesland

Bij Watersportbedrijf ANJA optimaal genieten

Een sloepentocht in Friesland begint in Grou. Hier vind je de haven van Watersportbedrijf ANJA waar je niet alleen luxe sloepen kunt huren. Ook voor een tocht met de zeiljacht bevelen we je onze huurvloot aan. Met ons aanbod aan huurmogelijkheden kun je op diverse manieren optimaal genieten van een prachtige en zorgeloze dag op het water.

Dat kan ook in de vorm van een van onze groepsevenementen. Ons team helpt graag om een interactief programma samen te stellen waar je met een groep van 15 tot 150 mensen aan deel kunt nemen. Doordat een sloepentocht je interesse heeft gewekt raden wij onze populaire GPS sloepentocht hierin aan:

GPS Sloepentocht Grou Alde Feanen

Naast de GPS sloepentocht bieden wij nog veel meer groepsevenementen aan.

Een sloepentocht door het prachtige Friesland

Van Nationaal Park de Alde Feanen tot alle Friese steden

Wil je een sloepentocht in Friesland maken, dan zul je snel ontdekken hoe prachtig en uniek de omgeving in onze provincie is. Zeker op het water voelt het alsof je dichterbij de natuur komt. We wijzen je dan ook zeker op de route naar het bijzondere Nationaal Park de Alde Feanen. Dit natuurgebied is vanaf onze haven in Grou gemakkelijk te bereiken en toch is het of je in een hele andere wereld terechtkomt die je verrast met prachtige flora en fauna.

Tijdens de sloepentocht kun je ook de keuze maken koers te zetten naar andere delen van Friesland. De provincie heeft naast de Alde Feanen nog tal van andere unieke plekken om naartoe te varen. Ga bijvoorbeeld voor een sloepentocht langs Friese steden die je vanaf het water gemakkelijk bereikt. Hiermee kom je tot een perfecte balans tussen ontspanning op het water en cultuur aan land.

Kom je er nog niet uit welke richting je met onze sloepen uit wilt gaan? We hebben diverse vaarroutes door Friesland waar we je graag over informeren.

De GPS sloepentocht in Friesland begint bij Watersportbedrijf ANJA

Klaar om uit te varen en te genieten van een ontspannen sloepentocht in Friesland? Je bent van harte welkom in de haven van Watersportbedrijf ANJA om van daaruit het Friese waterlandschap te ontdekken. We bieden je graag de mogelijkheid om samen met je gezelschap optimaal te genieten. Meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een sloep of het doen van een boeking? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je te woord kunnen staan. Of vraag via onderstaande knop direct meer informatie aan over onze GPS sloepentocht.

Jarenlange ervaring, gecombineerd met vakmanschap
Uitstekende service
Prima onderhouden vloot
Uitgebreide instructie
Zwemvesten beschikbaar