Vaarbewijs vrij
Direct aan open vaarwater
Mooi-weer-garantie
Aan Nationaal Park de Alde Feanen
Ruime keus boten

Boot huren Friesland? Watersportbedrijf ANJA

Ultieme ontspanning in het gezelschap van je gezin, vrienden of collega’s, daarvan geniet je optimaal tijdens een dag varen. Het kabbelende water, een aangename temperatuur en een prachtig landschap zijn de ingrediënten voor een heerlijke dag. Bij Watersportbedrijf ANJA in Grou zorgen we voor alles wat nodig is om je daarbij te helpen. Alleen op het weer hebben we geen invloed. Wel kun je met onze mooi-weer-garantie de reservering eenvoudig omzetten. Kom bij ons langs om een boot te huren en Friesland vanaf het water te ontdekken. 

De boten in onze vloot

Van sloepen tot zeilboten in Friesland

Wil je een boot huren in Friesland, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze haven liggen diverse boten klaar die jou en gezelschap een geweldige dag bezorgen. Ervaar de ultieme vrijheid op de Friese wateren door een van onze luxe uitgevoerde sloepen te huren. De sloepen in onze vloot hebben ruimte voor 5 tot 16 personen, waardoor je altijd een sloep kunt huren die geschikt is voor jouw gezelschap. Zonder dat je een vaarbewijs nodig hebt, kun je veilig en verantwoord het water op.

Liever een ontspannen dag met een sportieve inslag? Daarvoor kun je op een van onze open zeilboten stappen. Met een gezelschap van maximaal 6 personen geniet je optimaal van de prachtige omgeving terwijl de wind jullie voortduwt. Wil je met meer luxe onderweg? Dan heb je de mogelijkheid een zeiljacht te huren die alle nodige faciliteiten aan boord heeft voor één of meer comfortabele overnachtingen.

Ultieme ontspanning bij Watersportbedrijf ANJA

Bij Watersportbedrijf ANJA genieten we iedere dag van de prachtige omgeving waar we ons in bevinden. We geven onze gasten dan ook heel graag de kans om dit stuk natuur vanaf het water te ontdekken. Door een boot te huren in Friesland, heb je de unieke mogelijkheid om samen met je gezelschap een onvergetelijke tijd te beleven. Een hapje en een drankje, de zon aan de hemel en het Friese water onder je, meer heb je niet nodig.

Naast het huren van een boot waarmee je door Friesland kunt varen, kun je bij ons ook diverse groepsevenementen boeken. Kom je met een groep met een grootte tussen de 15 en 150 personen, dan kunnen we een interactief programma samenstellen dat zich op en rond het water zal afspelen. 

Genieten van de Friese omgeving

Ontdek de schoonheid van Friesland vanaf het water

Friesland staat alom bekend als de provincie van het water en dat zie je overal in terug. Iedere zomer kenmerkt de Friese horizon zich door de aanwezigheid van honderden zeilen en in de vele havens liggen prachtige boten aangemeerd. Zo ook in Grou. Vanuit onze haven kun je een boot huren en de schoonheid van Friesland ontdekken. Grou geeft namelijk eenvoudig toegang tot het Nationaal Park de Alde Feanen. Dit is een uniek stuk natuur waar een grote diversiteit een flora en fauna te zien is en waar je het gevoel krijgt dat je in een andere wereld bent.

Om de Friese natuur in te gaan, bevelen we je de route naar de Alde Feanen aan. Liever iets meer zien van de rijke cultuur die Friesland te bieden heeft? Vanaf het Pikmeer in Grou kun je diverse vaarroutes afleggen die je naar prachtige steden als Sneek en Leeuwarden voeren. Heb je bepaalde bezienswaardigheden die je onderweg niet wilt missen? We denken graag met je mee en hebben een aantal routes klaarliggen om aan je voor te leggen.

Boot huren in Friesland bij Watersportbedrijf ANJA

Een dag ultiem genieten samen met gezin, vrienden of collega’s? Dat kan door een boot te huren in Friesland. Kom naar onze haven in Grou waar een grote vloot aan diverse boten klaarligt. We wijzen je graag op de diverse routes die je kunt afleggen, zodat je de mooiste plekken in onze provincie kunt ontdekken. Meer weten over de mogelijkheden om een zeilboot of sloep te huren? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je hier meer over kunnen vertellen. Uiteraard kun je ook direct online boeken.

Jarenlange ervaring, gecombineerd met vakmanschap
Uitstekende service
Prima onderhouden vloot
Uitgebreide instructie
Zwemvesten beschikbaar