Vaarbewijs vrij
Direct aan open vaarwater
Mooi-weer-garantie
Aan Nationaal Park de Alde Feanen
Ruime keus boten

Sloep huren Grou? Watersportbedrijf ANJA

Kijk je er met de aangename zomertemperaturen naar uit het water op te gaan en te genieten van een dag ontspanning midden in de natuur van Friesland? Dit is binnen handbereik. Kom langs bij Watersportbedrijf ANJA in Grou om een sloep te huren en met je gezelschap ongedwongen te varen. Onze sloepen liggen klaar om jou direct vanaf het prachtige Pikmeer mee te voeren langs prachtige vaarroutes. Wat dacht je bijvoorbeeld van het varen door het Nationaal Park de Alde Feanen. Wil je een sloep huren in Grou? Kom langs in onze haven en informeer naar de mogelijkheden. Ga je voor een sportieve zeildag, dan ben je bij ons welkom voor het huren van een van onze zeilboten.

Met je gezelschap het water op

In onze sloepen voor 5 t/m 16 personen

Op een vrije dag genieten van heerlijk zomerweer in een prachtige omgeving, op zichzelf is dat al een cadeau. Bevind je je op dat moment op het water, dan geeft dat een extra dimensie aan de mate waarop je de dag beleeft. Alles is anders zodra je in een sloep stapt en het water onder je voelt stromen. We geven je graag die kans om een sloep te huren in Grou, optimaal van de vrijheid te genieten en je vanaf het water door de prachtige Friese natuur te begeven.

Ben je met een gezelschap van 5 tot 16 personen, dan vind je bij ons diverse sloepen met voldoende ruimte en comfort voor iedereen. De sloepen zijn uitgevoerd met luxe banken, praktische opberging en mocht het nodig zijn een opklapbare buiskap die je tijdens een korte regenbui drooghoudt. In het geval dat er na je reservering onverhoopt te veel neerslag voorspeld wordt, kun je gebruikmaken van onze mooi-weer-garantie en de huur eenvoudig omzetten.

Sloep huren Grou Alde Feanen

Optimaal genieten op en rondom het water

Een dag ontspanning op het water begint bij Watersportbedrijf ANJA. Wil je een sloep huren om vanuit Grou Friesland in te trekken, dan heten we je van harte welkom in onze haven. Daarnaast heb je de mogelijkheid een sportieve zeilboot of een luxe zeiljacht bij ons te huren. Je vaardag kun je in dat geval gemakkelijk verlengen naar een unieke zeilvakantie. Vraag gerust naar wat er mogelijk is en hoe we je kunnen helpen je vaarervaring in te richten.

Ben je met een grote groep van 15 tot 150 personen en maken jullie je klaar voor een interactief groeps- of bedrijfsuitje? Niet alleen voor een vaartocht op het water, ook voor sportieve groepsevenementen die zich op en rondom het water afspelen, ben je welkom bij ons in Grou. 

Groepsevenement sloep Grou

Waarom een sloep huren nabij Alde Feanen?

Ontdek het Nationaal Park vanaf het water

Ben je bekend met de omgeving van Friesland waar natuur en cultuur op een unieke manier samenkomen? Wanneer je een sloep gaat huren in Grou, dan heb je snel toegang tot een bijzonder natuurgebied waar je je haast in een andere wereld bevindt. Het Nationaal Park de Alde Feanen ligt op steenworp afstand van onze haven. Je bent weinig tijd kwijt om er te komen en hebt dus optimale gelegenheid om met de sloep door de veelzijdige flora en fauna van de Alde Feanen te varen.

Kies je een andere vaarroute, dan kom je langs uitgestrekte landschappen afgewisseld door gezellige Friese steden. Met de sloep kom je in de stedelijke havens terecht om vervolgens door te varen door de grachten van prachtige stadscentra. Cultuur en natuur wisselen elkaar af en geven je een veelzijdige en unieke kijk op wat Friesland te bieden heeft.

Sloep huren Alde Feanen

Sloep huren in Grou, nabij Alde Feanen

Voor een dag op de Friese wateren ben je van harte welkom in de havens van Watersportbedrijf ANJA. We hebben een uitgebreide vloot met zeilboten en sloepen die jou de gelegenheid geven optimaal te genieten. Kom een sloep huren in Grou en laat je vanaf het water verrassen door de schoonheid van de Friese natuur en cultuur. Met het Nationaal Park de Alde Feanen op steenworp afstand als absolute aanrader. Plaats meteen een reservering of voel je vrij contact met ons op te nemen voor meer informatie. 

Jarenlange ervaring, gecombineerd met vakmanschap
Uitstekende service
Prima onderhouden vloot
Uitgebreide instructie
Zwemvesten beschikbaar