Vaarbewijs vrij
Direct aan open vaarwater
Mooi-weer-garantie
Aan Nationaal Park de Alde Feanen
Ruime keus boten

Polyvalk huren Friesland? Watersportbedrijf ANJA

De juiste windkracht in combinatie met een aangename zon is de perfecte setting voor een heerlijke dag op het water. Heb je ervaring met zeilen, dan zul je weten hoe heerlijk het is om met de zeilboot erop uit te gaan. Bij Watersportbedrijf ANJA vind je een grote vloot met diverse zeilboten om optimaal te kunnen genieten. Kom bij ons langs om een Polyvalk te huren en Friesland al zeilend te ontdekken.

Onze comfortabele Polyvalk

Een complete zeilboot voor maximaal 6 personen

Ben je met een groep van maximaal 6 personen, dan is de Polyvalk een heel geschikte zeilboot die je over de Friese wateren leidt. De Polyvalk is volledig uitgerust met alles wat nodig is voor een sportieve en actieve zeildag. Gaat de wind liggen of wil je een stuk in het water afleggen die minder toegankelijk is voor zeilboten, dan heb je de mogelijkheid een buitenboordmotor bij te boeken.

Je kunt ervoor kiezen een prachtige Polyvalk te huren om Friesland in te gaan. Daarnaast hebben we in onze vloot diverse luxe zeiljachten met mogelijkheid voor overnachting en comfortabele sloepen met elektrische, diesel of benzineaandrijving. Wat jij en je gezelschap ook aan faciliteiten op het water nodig hebben, wij denken graag met je mee.

De Polyvalk in onze huurvloot:

Zeilen met Watersportbedrijf ANJA

Wil je een dag zeilen over de Friese meren, dan is Watersportbedrijf ANJA het vertrekpunt bij uitstek. We liggen aan de haven in Grou waar je direct het open water op kunt om de zeilen te hijsen. Bovendien staan we klaar om je van begin tot eind te instrueren over alle vereiste handelingen die bij het zeilen komen kijken. Zo kun je veilig je tocht beginnen en van een heerlijke dag genieten.

Naast het huren van onze Polyvalk en andere zeil- en motorboten, kun je bij ons ook terecht voor interactieve en sportieve groepsevenementen. Heb je de wens om met een gezelschap van 15 tot 150 mensen iets op en rondom het water te doen, dan kunnen we een actief programma voor je samenstellen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Zeilboot huren Friesland

Friesland ontdekken vanaf de Polyvalk

Uniek, rustgevend & divers

Een Polyvalk huren die je door Friesland voert, geeft je de mogelijkheid om de prachtige provincie op een heel andere manier te leren kennen. Wellicht heb je regelmatig met de auto of fiets door de Friese landschappen gereden, toch biedt een zeiltocht over het water je een heel andere ervaring. Wanneer je je op het water begeeft, voel je haast automatisch een bepaalde ontspanning over je heen komen.

In Friesland zijn allerlei prachtige gebieden die erg toegankelijk zijn vanaf het water. Zeker als je vertrekt vanuit onze haven in Grou. We wijzen je graag op het Nationaal Park de Alde Feanen waar je omgeven wordt door unieke natuurgebieden met een diversiteit aan flora en fauna. Of laat je door de wind meevoeren naar een van de sfeervolle steden in Friesland waar je de Polyvalk aanmeert voor een culturele tussenstop. 

Polyvalk huren in Friesland bij Watersportbedrijf ANJA

Wil je optimaal genieten van een sportieve zeildag op het water? Dat kan bij Watersportbedrijf ANJA waar we je graag de kans geven met onze Polyvalk het water op te gaan. Bekijk de mogelijkheden om een Polyvalk te huren en Friesland vanaf het water te ontdekken. Om ervoor te zorgen dat alle factoren optimaal zijn, bieden we een zogenoemd mooi-weer-garantie. In geval van ongunstige weersvoorspellingen kun je de reservering eenvoudig omboeken. Meer weten hierover of over het huren van een Polyvalk? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Jarenlange ervaring, gecombineerd met vakmanschap
Uitstekende service
Prima onderhouden vloot
Uitgebreide instructie
Zwemvesten beschikbaar