Vaarbewijs vrij
Direct aan open vaarwater
Aan Nationaal Park de Alde Feanen
Ruime keus boten

Sloep huren in Friesland

Een dag de buitenlucht in om te genieten van de natuur en het mooie weer, dat kun je doen met een wandeling. Je kunt je vrije dag ook nog beter inrichten door het water op te gaan. Door een sloep te huren in Friesland kom je volledig tot ontspanning en beleef je een gezellige tijd met je gezin, met vrienden of met je collega’s. Ontdek de Friese landschappen vanaf het water en huur een sloep bij Watersportbedrijf ANJA in Grou. Gaat je voorkeur uit naar een sportieve zeildag, bekijk dan onze zeilboten.

Diverse sloepen te huur in Friesland, Grou

Luxe en comfortabele sloepen van 5 tot 16 personen

Ga je een sloep huren om Friesland vanaf het water te ontdekken, dan geef je jezelf en je gezelschap de kans om optimaal te genieten. Op het water voel je de vrijheid die je niet aan land voelt. Juist daarom bieden we je graag de mogelijkheid om in een van onze sloepen te stappen en de motor aan te zetten. We hebben een grote vloot met sloepen die ruimte bieden voor 5 tot 16 personen. Voor geen van onze boten heb je een vaarbewijs nodig.

De sloepen bieden comfort waardoor je ongestoord een hele dag het water op kan en weer ontspannen aan land komt. Luxe uitgevoerde banken en een handige opberging voor je waardevolle spullen en eten en drinken. En valt er toch een kleine bui waar je niet op rekende, dan zijn onze sloepen voorzien van een buiskap die je neer kunt klappen om onder te verschuilen. Wordt er in de aanloop naar de dag van de huur toch te veel neerslag voorspeld? Dan kun je met onze mooi-weer-garantie de huur eenvoudig omzetten.

Sloep huren Friesland bootverhuur

Optimaal genieten met Watersportbedrijf ANJA

Wil je een dag optimaal genieten op het water, dan is de haven van Watersportbedrijf ANJA het perfecte vertrekpunt. Onze vloot met sloepen, zeilboten en zeiljachten geeft je de mogelijkheid om het Friese landschap vanaf het water te ontdekken en onder het genot van een hapje, drankje en elkaars gezelschap een ontspannen tijd te beleven.

Naast onze mogelijkheden om een zeilboot of sloep te huren in Friesland, zijn we het adres waar je met groepen van 15 tot 150 mensen een interactief en sportief programma kunt volgen. We bieden diverse groepsevenementen aan die zich op en rondom het water afspelen en die een leuke invulling zijn voor een bedrijfs- of groepsuitje.

De Friese schoonheid vanaf het water

Direct gelegen aan het Pikmeer & Nationaal Park de Alde Feanen

De Friese landschappen zijn op hun mooist als je er vanaf het water van kunt genieten. Wil je een sloep huren in Friesland, dan is dat de perfecte manier om je door de prachtige omgeving voort te bewegen. Met het water dat onder je door stroomt en een zonnetje aan de hemel ontstaat er een optimale setting waar je samen met je gezin, vrienden of collega’s heerlijk tot ontspanning kunt. Terwijl je de motor van de sloep aanzet, brengt de stroming je naar diverse prachtige natuurgebieden rondom Grou. Een natuurgebied dat we je absoluut aanbevelen, is het Nationaal Park de Alde Feanen. Met de sloep vaar je gemakkelijk het park in waar je je kunt laten verrassen door de veelzijdigheid aan flora en fauna.

Naast de Alde Feanen biedt Friesland meer prachtige plekken die je via het water kunt bereiken. Onze haven ligt aan het Pikmeer dat je via diverse wateren naar de Friese steden brengt. Voor mensen die natuur en cultuur graag met elkaar combineren, zijn de vaarroutes naar onder andere Leeuwarden en Sneek een aanrader.

Sloep huren bij Watersportbedrijf ANJA

Een dag eropuit met familie, vrienden of collega’s? Ga samen het water op en genieten van de prachtige natuur die Friesland te bieden heeft. Onder goed gezelschap en met mooi weer beleef je een ontspannen tijd waar je geregeld met plezier op terug zult kijken. Wil je een sloep huren in Friesland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden of boek meteen je reservering. We laten je graag zien welke vaarroutes je kunt nemen om de schoonheid van Friesland te ontdekken.

  • Jarenlange ervaring, gecombineerd met vakmanschap
  • Uitstekende service
  • Prima onderhouden vloot
  • Uitgebreide instructie
  • Zwemvesten beschikbaar