Geen vaarbewijs nodig
Direct aan open vaarwater
Mooi-weer-garantie
Centraal gelegen in Friese merengebied
Ruime keus boten

Zeilboot huren in Friesland

Een heerlijke dag met familie, vrienden of collega’s het water op? Geniet van het prachtige Friese landschap tijdens een tocht op onze zeilboten. Vanuit Grou kun je prachtige natuurgebieden ontdekken of meer je aan in een van de omliggende havenplaatsen. Wil je een zeilboot huren in Friesland, kom dan naar Watersportbedrijf ANJA. Bekijk onze voorwaarden, waaronder de mooi-weer-garantie, en ontdek hieronder de zeilboten in onze vloot.

Onze open zeilboten:

Onze vloot met zeilboten

Geniet op onze Polyvalk of Falcon van het prachtige Friesland

Een zeilboot huren in Friesland begint in de haven van Grou. Hier liggen onze boten klaar om je mee te voeren op een ontspannen vaartocht. Staat er een aangename wind, dan geven we je graag uitgebreide instructies over het besturen van een van onze zeilboten die plaats bieden aan maximaal 6 personen.

Stap op onze Polyvalk en laat de wind het werk doen terwijl je met je gezelschap van de unieke omgeving geniet. Dankzij de complete uitrusting kun je zorgeloos het water op en volledig ontspannen. Wil je het iets sportiever aanpakken op het water, dan stap je op onze Falcon met eveneens plek voor 6 personen. Deze zeilboot heeft een stabielere ligging, waardoor je op een veilige manier meer snelheid kunt maken.

Zeilboot huren Friesland

Over Watersportbedrijf ANJA

Jonge, enthousiaste en vakkundige waterliefhebbers

Het varen zit ons in het bloed en we geven deze passie graag door aan een ieder die er ook maar iets van wil proeven. We bieden je graag de mogelijkheid een zeilboot te huren in Friesland en met vrienden, familie of collega’s samen te genieten van de tijd op het water. We werken met een jong en enthousiast team dat je vakkundig instrueert en begeleidt voordat je het water opgaat.

Wil je een sloep of zeilboot huren in Friesland, dan bieden we bij Watersportbedrijf ANJA de perfecte voorwaarden voor een heerlijke tijd op het water. Een uitgebreide vloot met diverse boten waar je een middag of zelfs een heel weekend op doorbrengt. Naast de bootverhuur verzorgen we diverse groepsevenementen op en om het water. Kom je met een gezelschap van 15 tot 150 personen, dan kunnen we een interactief en sportief programma samenstellen.

Zeilboten Friesland Watersportbedrijf ANJA

Vanaf Grou de Friese meren op

Grou is het ultieme vertrekpunt voor een heerlijke dag op het water. Vanaf onze haven vaar je direct het Pikmeer op dat je verder voert richting het indrukwekkende Nationaal Park de Alde Feanen. Hier kun je geweldige wandeltochten maken, maar vanaf het water beleef je het natuurgebied op een heel andere manier. Laat je verrassen door de bijzondere omgeving met een gevarieerd landschap. Voor de natuurliefhebber zijn de Alde Feanen absoluut aan te bevelen.

Wil je de Friese steden vanaf het water ontdekken? Met onze zeilboot kun je ook koers varen richting Sneek of Leeuwarden. Onderweg kom je langs prachtige plekken waar natuur en cultuur samenkomen en waar je gemakkelijk aanmeert. Bij Watersportbedrijf ANJA bieden we je graag de mogelijkheid om een zeilboot te huren in Friesland en te genieten van de veelzijdige omgeving.

Zeilboot huren bij Watersportbedrijf ANJA

Ultieme ontspanning op het water begint bij Watersportbedrijf ANJA. Met een van onze zeilboten krijg je toegang tot de unieke Friese natuur die vanaf het water zorgt voor een heel andere beleving. Zijn de weersvoorspellingen op het laatste moment toch ongunstig, dan bieden we een mooi-weer-garantie waarbij je gemakkelijk kunt omboeken. Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden om een zeilboot te huren in Friesland en maak je klaar voor optimale ontspanning op het water.

  • Jarenlange ervaring, gecombineerd met vakmanschap
  • Uitstekende service
  • Prima onderhouden vloot
  • Uitgebreide instructie
  • Zwemvesten beschikbaar