Vaarbewijs vrij
Direct aan open vaarwater
Mooi-weer-garantie
Aan Nationaal Park de Alde Feanen
Ruime keus boten

Teamuitje Friesland? Watersportbedrijf ANJA

Het uitje dat ieder half jaar steevast georganiseerd wordt of een spontaan idee om het team mee te nemen, deze dag wil je optimaal invullen en niet zomaar meer vergeten. Wat dacht je ervan een teamuitje in Friesland op het water te beleven? Bij Watersportbedrijf ANJA hebben we alles wat nodig is om samen met je collega’s of clubgenoten optimaal te genieten. Van elkaars gezelschap, een stuk ontspanning en natuurlijk de unieke omgeving van Friesland.

Met je team het water op

Ontdek onze gevarieerde vloot!

Kijk je ernaar uit samen met je team het water op te gaan en ongedwongen te genieten van een vaardag? Met een groep van 5 tot 16 personen kun je ervoor kiezen een van onze sloepen te huren die voorzien zijn van alle gemakken en comfort. We geven je naar wens een van onze vaarroutes mee en samen kunnen jullie de Friese natuur vanaf het water ontdekken. Of vaar naar een van de sfeervolle steden die Friesland rijk is. Met de sloep kom je gemakkelijk in de havens die toegang bieden tot de gezellige stadsgrachten.

Liever het open water op en er een sportieve zeildag van maken? Het teamuitje in Friesland kun je ook beleven vanaf een van onze zeilboten die ruimte hebben voor maximaal 6 personen. Deze zijn volledig uitgerust en wanneer je zelf niet kunt zeilen verzorgen wij schippers voor aan boord.

 

teamuitje friesland op sloep

Mogelijkheden voor groepsevenementen

We bieden je graag de mogelijkheid aan om met je team het water op te gaan op een van onze zeilboten of sloepen. Het is een unieke ervaring die door de combinatie van natuur, water, mooi weer en elkaars gezelschap je teamuitje in Friesland onvergetelijk maakt. Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat het Nederlandse weer in sommige gevallen anders uit kan pakken. Daarom kun je bij ons bij ongunstige weersvoorspelling gebruikmaken van de mooi-weer-garantie. We willen het je daarmee gemakkelijk maken je teamuitje te verplaatsen en je reservering bij ons om te boeken. Kom je met een groep groter dan 15 personen, dan kun je er ook voor kiezen  een van onze complete groepsevenementen te gaan doen. Met een groep van 15 tot 150 personen doe je mee aan interactieve en sportieve activiteiten die zich op en rond het water afspelen. We helpen je met het samenstellen van een leuk programma, zodat het hele team actief en met plezier mee kan doen.

groepsevenementen teamuitje

Naast bovenstaande teamuitjes bieden wij nog veel meer groepsevenementen aan.

Een teamuitje in de natuur

Bezoek Nationaal Park De Alde Feanen

Wil je je teamgenoten een unieke ervaring bieden tijdens jullie tocht op het water? Liefhebbers van natuur en rust wijzen we graag op het Nationaal Park de Alde Feanen dat vanuit onze haven in Grou snel en gemakkelijk te bereiken is. Dit grote natuurgebied bestaat uit laagveenmoeras waarin je vanaf onze vaartuig langs een veelzijdigheid aan flora en fauna komt. Dit is de perfecte plek om rust te ervaren en als team van een geweldig stuk natuur te genieten.

Teamuitje in Friesland bij Watersportbedrijf ANJA

Met je sportclub, muziekensemble of collega’s een uniek teamuitje in Friesland beleven? Ga de Friese meren op die je leiden naar prachtige natuurgebieden en sfeervolle culturele plekken. Ben je niet bekend met de omgeving van Friesland, dan helpen we je graag op weg met diverse vaarroutes die we beschikbaar hebben. Plaats online je reservering of neem bij vragen vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag een onvergetelijk uitje voor je team te organiseren.

Jarenlange ervaring, gecombineerd met vakmanschap
Uitstekende service
Prima onderhouden vloot
Uitgebreide instructie
Zwemvesten beschikbaar